Prolog d.o.o., Logatec

Tržaška cesta 114, 1370 Logatec

01 759 02 72

prodaja@prolog.si

 
 
Delovni čas

Kontakt

Kdo smo

Reference

Prijava

Evidenca delovnega časa

Registratorji - terminali

Delovni čas in pravila

Kontrola pristopa

Obračun plač

Poročila

Brezplačni preizkus

 
 
     

Evidenca delovnega časa

Portir je sodobno in hkrati preprosto informacijsko orodje za beleženje in evidenco delovnega časa na podlagi pravil, ki jih uporabljate v svojem podjetju. Zelo je prilagodljiv in povsem obvladljiv.

Ena oseba ob svojem rednem delu zlahka opravi z njim.

 
     

Registratorji

Zaposleni prihode in odhode evidentirajo na stenskem registrirnem terminalu s pomočjo brezstičnih kartic ali obeskov, prstnega odtisa in celo prepoznave obraza. Druga možnost je uporaba spletnega brskalnika na katerem koli računalniku v podjetju ali pametnega telefona – tudi na terenu.

 
     

Prihodi in odhodi, pravila

Sistem omogoča evidentiranje vseh vrst prihodov in odhodov, upošteva pravila omejenega, gibljivega ali izmenskega delovnega časa, malice, vodi evidenco dopusta, bolniških odsotnosti, registrira službene in zasebne izhode, prisotnost izven določenega obsega itd..

   
     

Spremljanje prisotnosti

Pooblaščene osebe lahko vsak trenutek spremljajo prisotnost-odsotnost zaposlenih, slednji pa lahko pregledujejo le svoje podatke. Dosegljivi so jim s pomočjo računalniškega programa, preko spletne aplikacije ali celo mobilnega telefona. Evidentirane podatke je možno takoj uporabiti v programu za obračun plač.

 
     

Zakonsko določene evidence

Omogočene so vse zakonsko določene dnevne, mesečne in letne evidence, ki jih je mora voditi podjetje in jih posredovati zaposlenim.

   
     
Na voljo je tudi cela vrsta analiz, ki pomagajo pri učinkovitejšemu poslovanju.
 
Prolog d.o.o., Logatec Tržaška cesta 114, 1370 Logatec
01 759 02 82
marko@prolog.si
Beleženje prisotnosti na delu     ZEPDSV     Registracija delovnega časa     Evidenca prisotnosti na delovnem mestu     OP-200 Pass Lenel Certification     Kontrola pristopa     Prednosti elektronskega beleženja prisotnosti     24 ur na dan in 7 dni v tednu     Evidenca prisotnosti na delovnem mestu     spodaj