Prolog d.o.o., Logatec

Tržaška cesta 114, 1370 Logatec

01 759 02 72

prodaja@prolog.si

 
 
Delovni čas

Domov

Predstavitev sistema

Cenik

Reference

Kontakt 2

Kdo smo

Prijava

Evidenca delovnega časa

Registratorji - terminali

Delovni čas in pravila

Kontrola pristopa

Obračun plač

Poročila

Brezplačni preizkus

 
 
     

Evidenca delovnega časa

Zaposlenim verjetno nujno zlo, delodajalcu (lahko) učinkovit pripomoček. Za vse pa velja že nekaj let: zakonska obveznost. Uradno se imenuje Evidenca o izrabi delovnega časa (Uradni list), v vsakdanjiku pa predstavlja rezultat »štempljanja« zaposlenih o prihodih in odhodih.

Zakonske zahteve so dokaj jasne: delodajalec dnevno vodi podatke za posameznega delavca o številu ur, najsi gre za redno delo, za nadure, za polni ali krajši delovni čas itd. A sodobna evidenca delovnega časa ePortir nudi veliko več podatkov in možnosti, kar pa ne pomeni tudi več dela. Prav nasprotno.

Evidentiranje prihodov in odhodov je poenostavljeno ob pomoči sodobnih in cenovno ugodnih tehnologij (terminali, mobilni telefoni, internet …), podatki pa so na voljo takoj, ves čas in od koder koli, tako vodjem kot zaposlenim.

 
     

Dopusti, bolniške, nadure

Dopusti, bolniške, nadure in ostale evidence so integralni del sistema ePortir, prav tako pa prenos potrebnih podatkov v program za obračun plač.

Mesečna obvestila zaposlenim in statistični podatki o izrabi delovnega časa vodstvu sta samo dve od mnogih poročil, ki jih zlahka izvabite iz ePortir-ja.

Vse skupaj pa je mnogo preprosteje, kot si verjetno zdaj predstavljate.

Proč s skrbmi. Rešitev je na dosegu roke.

 

Zanima me / želim predstavitev

 
Prolog d.o.o., Logatec Tržaška cesta 114, 1370 Logatec
01 759 02 82
marko@prolog.si
Beleženje prisotnosti na delu     ZEPDSV     Registracija delovnega časa     Evidenca prisotnosti na delovnem mestu     OP-200 Pass Lenel Certification     Kontrola pristopa     Prednosti elektronskega beleženja prisotnosti     24 ur na dan in 7 dni v tednu     Evidenca prisotnosti na delovnem mestu