Prolog d.o.o., Logatec

Tržaška cesta 114, 1370 Logatec

01 759 02 72

prodaja@prolog.si

 
 
Delovni čas

Kontakt

Kdo smo

Reference

Prijava

Evidenca delovnega časa

Registratorji - terminali

Delovni čas in pravila

Kontrola pristopa

Obračun plač

Poročila

Brezplačni preizkus

 
 
     

Zaposlenim nujno zlo, delodajalcu pa učinkovit pripomoček. Za vse pa že nekaj let -  zakonska obveznost. Uradno se imenuje Evidenca o izrabi delovnega časa, v praksi pa predstavlja rezultat »štempljanja« zaposlenih o prihodih in odhodih na/z delovnega mesta. 

Zakonske zahteve so jasne: delodajalec dnevno vodi podatke o številu ur posameznega delavca -  naj gre za redno delo, za nadure, za polni ali krajši delovni čas. Sodobna evidenca delovnega časa ePortir nudi mnogo več podatkov in možnosti, kar pa ne pomeni tudi več dela. Prav nasprotno.

Beleženje prihodov in odhodov je poenostavljeno s sodobnimi in cenovno ugodnimi tehnologijami (terminali, mobilni telefoni, splet, …). Podatki so na voljo takoj, nepretrgoma in dostopni od kjerkoli, tako vodjem kot zaposlenim.

Dopusti, bolniške odsotnosti, nadure in ostale evidence so integralni del sistema ePortir, prav tako tudi prenos potrebnih podatkov v program za obračun plač.

Mesečna obvestila zaposlenim in statistični podatki o izrabi delovnega časa vodstvu sta zgolj dve od mnogih poročil, ki jih nudi ePortir. Zato proč s skrbmi glede beleženja delovnega časa. Rešitev je na dosegu roke.

Zanima me / želim predstavitev

 
Prolog d.o.o., Logatec Tržaška cesta 114, 1370 Logatec
01 759 02 82
marko@prolog.si
Beleženje prisotnosti na delu     ZEPDSV     Registracija delovnega časa     Evidenca prisotnosti na delovnem mestu     OP-200 Pass Lenel Certification     Kontrola pristopa     Prednosti elektronskega beleženja prisotnosti     24 ur na dan in 7 dni v tednu     Evidenca prisotnosti na delovnem mestu     spodaj