Prolog d.o.o., Logatec

Tržaška cesta 114, 1370 Logatec

01 759 02 72

prodaja@prolog.si

 
 
Delovni čas

Kontakt

Kdo smo

Reference

Prijava

Evidenca delovnega časa

Registratorji - terminali

Delovni čas in pravila

Kontrola pristopa

Obračun plač

Poročila

Brezplačni preizkus

 
 
     

Prelepo bi bilo, če bi v vseh dejavnostih in podjetjih imeli samo eno pravilo glede delovnega časa: registracija prihoda in odhoda. V tem primeru bi bili tudi sistemi za registracijo sila preprosti. A ni tako. ePortir dosledno upošteva pravila, ki so uveljavljena v vašem podjetju. Morda je uvedba sistema za registracijo delovnega ePortir priložnost, da jih uvedete ali prilagodite sedanjemu času.

Seveda je potrebno na začetku sistemu povedati, ali za zaposlene velja fiksni delovni čas ali morda gibljivi, ali delajo v izmenah, kakšna pravila veljajo glede odmorov oz. malic, kdo vpisuje dopuste in bolniške odsotnosti, ali se viški ur prenašajo v naslednji mesec, kako se registrirajo službeni in zasebni izhodi, način obračunavanja nadur itd..

Delovni koledar
Vsako leto se vnese v sistem tudi delovni koledar (dela prosti dnevi in prazniki).

Začetne nastavitve sistema
Potrudili smo se, da so začetne nastavitve sistema kar se da preproste in razumljive.

Zanima me / želim predstavitev

 
Prolog d.o.o., Logatec Tržaška cesta 114, 1370 Logatec
01 759 02 82
marko@prolog.si
Beleženje prisotnosti na delu     ZEPDSV     Registracija delovnega časa     Evidenca prisotnosti na delovnem mestu     OP-200 Pass Lenel Certification     Kontrola pristopa     Prednosti elektronskega beleženja prisotnosti     24 ur na dan in 7 dni v tednu     Evidenca prisotnosti na delovnem mestu     spodaj