Prolog d.o.o., Logatec

Tržaška cesta 114, 1370 Logatec

01 759 02 72

prodaja@prolog.si

 
 
Delovni čas

Kontakt

Kdo smo

Reference

Prijava

Evidenca delovnega časa

Registratorji - terminali

Delovni čas in pravila

Kontrola pristopa

Obračun plač

Poročila

Brezplačni preizkus

 
 
     

Kontrola pristopa

Paradoks: na eni strani danes govorimo o potrebi po vse večji svobodi, na drugi pa uvajamo vedno nove in nove elemente nadzora.

Da svoboda ne bi bila še dodatno okrnjena, kontrola pristopa v okviru sistema ePortir predstavlja zgolj dodatni, nikakor obvezni modul.

Omejili smo se le na elektronsko ključavnico, ki v povezavi z identifikacijsko kartico ali obeskom omogoči odpiranje vrat do prostora(ov), kamor lahko vstopajo pooblaščene osebe.

Osnovnemu sistemu ePortir je mogoče dodati še video nadzor ob prijavi-odjavi na terminalu. Modul sestavljata video kamera in programska oprema, ki shranjuje posnetke oseb ob registraciji in omogoča pooblaščenim osebam tudi pregledovanje posnetega gradiva.

 
     
 
Prolog d.o.o., Logatec Tržaška cesta 114, 1370 Logatec
01 759 02 82
marko@prolog.si
Beleženje prisotnosti na delu     ZEPDSV     Registracija delovnega časa     Evidenca prisotnosti na delovnem mestu     OP-200 Pass Lenel Certification     Kontrola pristopa     Prednosti elektronskega beleženja prisotnosti     24 ur na dan in 7 dni v tednu     Evidenca prisotnosti na delovnem mestu     spodaj